ULUBATLI HASAN ANADOLU LİSESİ LİSELERDE BİLİM UYGULAMALARI KAPSAMINDA “SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK” ADLI PROJE ÇALIŞMASI VE SÜRECİ

Liselerde bilim uygulamaları kapsamında düzenlenen liselerde bilimsel bilginin ve süreçlerinin canlandırılması amaçlanan proje kapsamında Liselerde Bilim Uygulamaları şartnamesi doğrultusunda okul içi yaptığımız Okul Proje Kurulunun Kasım ayında yapılan “Okul yürütme kurulunca toplantı türü, konusu ile çalışma programının belirlenmesi” toplantısı doğrultusunda alınan kararlar gereği; şartnamede belirtilen “Fen Bilimleri, Matematik ve Teknoloji Alanında Bilimsel Toplantı Örnek Tema ve Konuları” dan Fizik ve Biyoloji derslerinde ders içi faaliyetlerine paralel olarak “Sürdürülebilirlik” konusu proje konusu seçilmiştir.

Yayın: 06.03.2024 - Güncelleme: 13.03.2024 10:55 - Görüntülenme: 186