Okulumuz Avrupa okul platformu olan ESEP tarafindan eTwinning School Label (eTwinning Okulu) olmaya hak kazanmistir

Okulumuz Avrupa okul platformu olan ESEP tarafindan eTwinning okulu olmaya hak kazanmistir. eTwinning temsilcimiz Hale Nur Ozturk önderliğinde  ogrencilerimizin 3 yıldır yapmis olduklari tum projeler ve eTwinning ekibi ogretmen ve ogrencileri olarak platformda sergiledigimiz herturlu basarılı çalışmalar sonucu almis oldugumuz bu basari  ile artik okulumuz 2 yil icerisinde yapacagi uluslararasi projelerde oncelikli olacaktir, okulumuzun adı girmiş oldugu bu platformda en etkili sekilde duyurulmuş ve almis oldugumuz etiketlerden sonra Avrupa Okullari arasina girmeye ilk defa hak kazanmistir. Okulumuz ve ogrencilerimiz icin surec hayirli olsun.

05-05-202303-05-2023

Yayın: 03.05.2023 - Güncelleme: 05.05.2023 09:43 - Görüntülenme: 89