Kurum Adı : Ulubatli Hasan Anadolu Lisesi
WEB Adresi : http://uhal.meb.k12.tr
Adres : Selçukbey Mah. Söğütdibi Sok. No62 Yıldırım/BURSA

VİZYON
Geleceği şekillendiren, evrensel bilgilerle donatılmış, toplumsal menfaatleri ön planda tutan erdemli bireyler yetiştirmek.

MİSYON
Akademik değişim ve gelişime açık, Türkçe ile birlikte iki yabancı dili iyi derecede kullanabilen, özel yeteneklerini geliştirebilen, kendi değerlerine sahip çıkan; çağdaş, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı bireyler yetiştirebilmek.

BAŞARILAR
Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda, Türk Milli Eğitiminin ilkelerinden ödün vermeden Eğitimi öncelikli olarak düşünen ve uygulayan Yıldırım Ulubatlı Hasan Anadolu Lisesi; sosyal-kültürel-sportif etkinliklere verdiği önem ve elde ettiği başarılarla da öncü ve örnek bir okuldur. BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN...

Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı :

Derslik Sayısı : Atölye-İşlik Sayısı :
Fen Laboratuarı Sayısı : BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı :
Isınma Şekli : Merkezi Sistem Doğalgaz
Öğretim Şekli : Tam gün
Ders Başlama ve Bitiş Saati : Başlama: 08.30 Bitiş : 15.00-15.50
Misafirhane
Bina Kodu : İnternet Bağlantısı :

LOJMAN BİLGİLERİ
Lojman Sayısı :
Lojman Bilgisi :

YERLEŞİM YERİ BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : Selçukbey Mahallesi Söğütdibi Sokak No: 62 Yıldırım BURSA
Ulaşım : Okulumuz Selçukbey cad durağından 100m aşağıda yer almaktadır. Okulumuza Ulaşımı sağlayan SelçukBey Mahallesinden geçen otobüsler: 1/K(Kestel-Şevket Y. Devlet Hastanesi) 2/G(Gürsu-Şevket Y. Devlet Hastanesi) 25(Pınar Mh-Çekirge Dev. Hastanesi) 28/A(Siteler-Atatürk Cd.) 31/A(Siteler-Emek) 98(Terminal-Siteler) D/5(Kaplıkaya-Siteler) E/13(Siteler-Uludağ Üniv.) S/1(Siteler-Kent Meydanı) Ayrıca Ertuğrulgazi(2) Minibüsleride Selçukbey Caddesinden geçmektedir.
Yerleşim Yeri Bilgisi : Selçukbey Mah. Söğütdibi Sok. No: 62 Yıldırım / Bursa