BURSA / YILDIRIM - Ulubatli Hasan Anadolu Lisesi

Ulubatli Hasan Anadolu Lisesi

Selçukbey Mah. Söğütdibi Sok. No62 Yıldırım/BURSA
Vizyon
Geleceği şekillendiren, evrensel bilgilerle donatılmış, toplumsal menfaatleri ön planda tutan erdemli bireyler yetiştirmek.
Misyon
Akademik değişim ve gelişime açık, Türkçe ile birlikte iki yabancı dili iyi derecede kullanabilen, özel yeteneklerini geliştirebilen, kendi değerlerine sahip çıkan; bireyler yetiştirebilmek.
Başarılar
Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda, Türk Milli Eğitiminin ilkelerinden ödün vermeden Eğitimi öncelikli olarak düşünen ve uygulayan Yıldırım Ulubatlı Hasan Anadolu Lisesi; sosyal-kültürel-sportif etkinliklere verdiği önem ve elde ettiği başarılarla da öncü ve örnek bir okuldur. BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN...
Derslik :23<
Öğretim Şekli :Tam gün
Başlama: 08.30 Bitiş : 15.00-15.50
Merkezi Sistem Doğalgaz
ADSL (16 Mbit ve üzeri)
İngilizce - Almanca
Pansiyon Bilgileri
Ulaşım
Okulumuz Selçukbey cad durağından 100m aşağıda yer almaktadır. Okulumuza Ulaşımı sağlayan SelçukBey Mahallesinden geçen otobüsler: 1/K(Kestel-Şevket Y. Devlet Hastanesi) 2/G(Gürsu-Şevket Y. Devlet Hastanesi) 25(Pınar Mh-Çekirge Dev. Hastanesi) 28/A(Siteler-Atatürk Cd.) 31/A(Siteler-Emek) 98(Terminal-Siteler) D/5(Kaplıkaya-Siteler) E/13(Siteler-Uludağ Üniv.) S/1(Siteler-Kent Meydanı) Ayrıca Ertuğrulgazi(2) Minibüsleride Selçukbey Caddesinden geçmektedir.
Selçukbey Mah. Söğütdibi Sok. No: 62 Yıldırım / Bursa
Selçukbey Mahallesi Söğütdibi Sokak No: 62 Yıldırım BURSA
Taban-Tavan Puan Bilgileri
( 9.Sınıf Taban Puan : 466 Tavan Puan : 488 ) ( 10.Sınıf Taban Puan : 465 Tavan Puan : 482 11.Sınıf Taban Puan : 441 Tavan Puan : 487 ) ( 12.Sınıf Taban Puan : 431 Tavan Puan : 468 )