Haz

Tübitak 4006 Bilim Fuarımız 7-8 Haziran okul Spor Salonumuzda 10:00 -13:30 saatleri arasında yapıldı.
Emeği geçen tüm Öğretmen ve Öğrencilerimize teşekkür eder, başarılarınıın devamını dileriz.

Ağu

Milli Eğitim Bakanlığımız, Ortaöğretim Genel Müdürlüğünce düzenlenen "19 Mayıs Lise Öğrencileri Arası E-Kitapla Oryantiring Müsabakasında" Türkiye 2. si olan öğrencimiz Rumeysa ARICIOĞULLARI' na Ortaöğretim Genel Müdürlüğümüzce gönderilen ödülü Okul Müdürümüz tarafından takdim edildi. Öğrencimizi tebrik eder, emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Eyl

Teknofest'in Alçak irtifa roket çalışmalarına katılıp üniversitelerle yarışarak tüm aşamalardan geçen UHAL roket takımımız Teknofest'in İstanbuldaki organizasyonunda yerini aldı. Ekibimizi tebrik ediyoruz.

Nis

Okulumuzda yapılan "Kardeşliğini Yaşat" projesi kapsamında yapılan kermes ve etkinliklerden elde edilen gelirlerle, Sosyal Hizmetler müdürlüğü Çoçukevlerinde kalan kardeşlerimizin ihtiyaçlarını alıp teslim ettik. Emeği geçen ve destek olan herkese teşekkür eder. Yine yapacağımız sosyal yardımlarda desteklerinizi bekleriz.

Şbt

Okulumuz öğrencileri, Uludağ üniversitesinde Tübitak 2204-A araştırma projelerini Lise öğrencileri yarışma sergisinde sundular.

Kas

19 - 27 Ekim 2018 tarihleri arasında okulumuzu ziyaret eden kardeş okul Albert Einstein Lisesi öğretmen ve öğrencileri uygulanan program ve misafirperverlilikteki memnuniyetlerini Almanya basınıyla paylaştılar. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Ağu

2017 LYS-YGS  Yerleştirme sonuçlarına göre okulumuzun Gurur Tablosudur.

Kas

Avrupa Birliği´nin (AB) Erasmus+ programı kapsamında ´Avrupa Renkleri İle Canlıdır´ başlığı altında düzenlenen Uluslararası Gençlik Konferansı geçtiğimiz günlerde Almanya´nın Ravensburg şehrinde yapıldı. Büyük Britanya, İspanya, İtalya, Almanya, Fransa, Hırvatistan, Beyaz Rusya, Ermenistan, İsrail ve Türkiye´den öğrencilerin buluştuğu organizasyonda, Türkiye´yi, Bursa´nın başarılı okullarından Ulubatlı Hasan Anadolu Lisesi temsil etti.