BURSA / YILDIRIM - Ulubatlı Hasan Anadolu Lisesi

Ock

Sevgili ogrencilerimiz ,Erasmus Ogrenci hareketliligi icin on basvurunuz tamamlandi,simdi sira Erasmus sinavinizda.Sinaviniz 12 Ocak Cuma Saat 10:00-12-00 da okulumuzda yapilacaktir.Belirtilen tarih ve saatte sinava katilmayi unutmayiniz!Sinavin herhangi bir telafisi yoktur.

Ock

Histolab projesi kapsamında öğrencilerimiz yazdığı projeleri okuyabilirsiniz.

Ara

Bursa Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından koordine edilen 2023 Erasmus Konsorsiyumuna Ulubatli Hasan Anadolu Lisesi’nden 2 Ögrenci Uzun  Dönem
2 Ögrenci ise Kisa Dönem, Egitim Faaliyetine katılmaya hak kazanmıştır.

Ara

Üst Öğrenim kurumlarını tanıma kapsamında Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin ODTÜ, TOOB ETÜ, Hacettepe Üniversiteleri ve Anıtkabir ziyaretinden kareler.

Öğretmen Veli Görüşme saatleri

1.Dönem 2.Sınav Takvimi

Ara

Yerli malı haftası münasebetiyle okulumuzda BTSO bünyesindeki bursalı girişimcileri ağırladık. Yerli ve milli teknolojiler üreten firma yetkilileri ürünleri hakkında bilgilendirmeler yaptılar katkılarından dolayı BTSO’ya teşekkür ederiz

Ara

14 Farklı meslekten 20 Mezun mesleklerini anlatıyor. 14 Aralık Perşembe 12-13 saatleri arasında okulumuz salon ve sınıflarında yapılacak etkinlikte 20 meslek uzmanı kendisini dinlemeye gelen öğrencilerimize mesleklerini tanıtacaklar.

Ara

Barış Manço Kültür Merkezi’nde Yıldırım Belediyesi tarafından 8 Aralik cuma günü 12.00-18.00 saatleri arasında düzenlenen Filistine Yardım Kermesine okulumuz da katıldı.

Velilerimizin el emeği ürünleri Ulubatli Hasan Anadolu Lisesi için ayrılan stantta öğrencilerimiz tarafından satışa sunuldu.

Destek veren velilerimize, başta Hatice Korkmaz hocamız olmak üzere öğretmenimize ve katkı veren  öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Uhal MUN ekibimiz (Duru Bahar Halaçoğlu, Ilgın Ege Kapucu, Selma Efe ) CAFMUN '23 etkinliğinde okulumuzu başarı ile temsil etmiştir. Duru honourable mention ( mansiyon ), Ilgın Ege  best delegate (en iyi delege) ödülü almıştır

Kas

Vefatının 85.yılında Atamız için hazırlanan Bursa valiliği Atatürk'ü anma programını hazırlamanın gururunu yaşadık. Atamızı saygı ve özlemle anarken, Merinos Kültür Merkezindeki programda emeği geçen tüm Ulubatlı Hasan Anadolu Lisesi ailesine teşekkür ederiz.

Kas

Ögrencilerimiz ve danisman ögretmenimiz Hale Nur Özturk tarafindan yapilmis olan Virtual World (Sanal Dünyam) eTwinning projemiz Ulusal Kalite Etiketi almaya hak kazanmistir,proje ekibimizi kutluyoruz.

Kas

Ögrencilerimiz ve danisman ögretmenimiz Tuba Sekkin tarafindan yapilmis olan Green Transformatin eTwinning projemiz Ulusal Kalite Etiketi almaya hak kazanmistir,proje ekibimizi kutluyoruz.

Ekm

Okulumuz 2023 Erasmus konsorsiyum surecine girmis bulunmaktadir. Okulumuz Erasmus koordinatörumuz Hale Nur Özturk’un katılımıyla açılış toplantisinda duyruldugu üzere; uzun dönem ve kisa dönem ögrenci hareketliligi hakki kazanmistir. Surecin hazirlik çalışmaları okulumuzda duyurulacaktir. Ögrencilerimiz icin hayirli olsun .