Ekm

Almanya'nın Ravensburg kentindeki kardeş okulumuz Albert Einstein  Lisesi öğretmen ve öğrencileri okulumuzu 19 -27 Ekim tarihleri arasında ziyaret ettiler. Kardeşliğimizin 29. yılını paylaştığımız bu ziyaret etkinliklerle dolu dolu bir şekilde tamamlandık.

Ekm

''Gençler cesaretimizi takviye ve idame eden sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve irfan ile insanlık ve medeniyetin, vatan sevgisinin, fikir hürriyetinin en kıymetli timsali olacaksınız. Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz. Ne Mutlu Türküm Diyen!" Mustafa Kemal ATATÜRK

1.Dönem 1.Sınav Tarihleri

Ekm

Okullarda yapılacak ortak yazılı sınavlarda uygulanacak konu dağılım tabloları

Ekm

Okul -Aile Birliği sene başı toplantımız 22 Ekim 2023 Pazar günü Okul Spor Salonunda gerçekleştirildi

Ekm

Afet Farkındalık Eğitimleri kapsamında öğrencilerimiz afet farkındalık eğitimleri ile ilgili videoları izlediler. 18 Ekim Çarşamba günü ise tüm okulumuzda habersiz bir şekilde afet tatbikatı gerçekleştirildi. 30 sn boyunca sınıflarında siren sesi ile beraber çöp-kapan-tutun şeklinde bekleyen öğrenciler siren sesinini ardından hızlı bir şekilde tüm okkulu boşaltarak güvenli alanlara geçtiler. Gerçekleştirilen tatbikattan ve hazırlanan afet Farkındalık panosu görütüleri.

Ekm

Geçmişten günümüze kültürümüzü ve değerlerimizi gelecek kuşaklara aktaran, tecrübeleriyle geleceğimize ışık olan,varlıklarından mutluluk duyduğumuz başımızın tacı saygı değer büyüklerimizin “1 EKİM DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ KUTLU OLSUN.” Saygılarımızla…

Ekm

2022-23 eğitim öğretim yılında 5.kez katıldığımız 60 okul ve 660 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen Bursa çapında Eğitim Bir Sen’in düzenlediği "Bir Bilenle Bilge Nesil" adlı kitap okuma yarışmasının ertelenen ödül töreni Bursa Milletvekili Osman Mesten, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, sendika başkanları ve Bursa bürokrasisinden bir çok yetkilinin katılımıyla bugün gerçekleşti. Ulubatlı Hasan Anadolu Lisesi olarak bu yıl ile birlikte üç yıldır üst üste BİRİNCİLİK ödülünü kazanan öğrencimiz YAREN ESER'i tebrik ediyoruz. Dördü BİRİNCİLİK olmak üzere toplam 7 kez derece yaptığımız bu yarışmaya yıllardır emek veren Edebiyat öğretmenimiz ZÜBEYDE ÇAĞLAR'a çok teşekkür ediyoruz.

Eyl

Okulumuz öğrencileri ve Müzik Öğretmenimiz Satı BİNGÜL ün emekleriyle hazırlanan "9.Sınıflara Hoşgeldiniz Etkinliği" 15 Eylül Cuma Günü okulumuz Çok amaçlı Salonunda gerçekleştirildi. Bu yıl okulumuza katılan öğrencilerimize özel olarak hazırlanan bu etkinlikte görev alan ve emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederiz.

Ağu

Türk ordusu "bitti" demeden bitmeyecekti... "Ya istiklal, ya ölüm" denilerek çıkılan yolda, Düşman ordusu büyük bir hezimete uğratıldı. 100 yıl önce bugün kazanılan zaferle bir millet küllerinden yeniden doğdu, Anadolu'nun işgal edilemeyeceği tüm dünyaya gösterildi. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nızı kutlar bize bu zaferi armağan eden başta Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm şehitlerimizi, gazilerimizi, emekleri geçen vatan evlatlarını şükranla anar hepsine Allah'tan rahmet dileriz.

Tem

2023 Yeni Kayıt olacak Öğrenciler için Kayıt Tarihleri :
7 Ağustos -31 Ağustos' tur.

Kayıt İçin gerekli evraklar aşağıda listelenmiştir inceleyebilirsiniz.

Tem

Yks 2023 Sınavında Derece Alarak Başarı Gösteren Tüm Öğrencilerimizi Tebrik ediyoruz.

Tem

15 Temmuz, millet olma şuuruyla vatanına sahip çıkan insanların, gasbettiği silahlara güvenen alçakları çıplak elleriyle boğmasıdır. 15 Temmuz, 'Çanakkale geçilmez' inancının 'bu milletin bileği bükülmez' gerçeğiyle taçlandırılmasıdır.
Küresel çetenin kuklalarıyla gerçekleştirmeye çalıştığı kanlı işgal girişimine karşı gösterilen bilinç ve teyakkuz, her türlü ihanete karşı caydırıcı bir duruş olarak tarihe geçmiştir.

Okul Tanıtım Videosu 2023

Haz

Almanca ögretmenimiz Hale Nur Özturk ve Anadoluya Nefes Ol proje ekibi degerli ögrencilerimiz ,Ulusal kalite etiketinden sonra yabanci ortakli ve tum ortaklarinin Avrupa Ödulu aldigi bu basarili projesinden Avrupa Kalite etiketi almasi okulumuza 2. Avrupa kalite etiketi gururunu yasatmistir ,ekibini ve calismalarini tebrik ediyoruz